Joanna Jedrzejczyk es va prometre a si mateixa quan es retirés que seria “per sempre”, revela els plans de futur en els esports de motor

Joanna Jedrzejczyk es va prometre a si mateixa quan es retirés que seria “per sempre”, revela els plans de futur en els esports de motor
Encara no és fàcil per a Joanna Jedrzejczyk parlar de la jubilació.

Després de fer l’anunci després de la derrota davant Zhang Weili a l’UFC 275, l’antiga campiona del pes palla està decidida en la seva decisió de penjar els guants, encara que encara l’ofega una mica.

“És molt emotiu per a mi”, va dir Jedrzejczyk a MMA Fighting. “És difícil. Fins i tot de vegades, sento que no puc parlar correctament”.
Malgrat les dificultats que comporta anomenar-la carrera, Jedrzejczyk va prometre el dia que finalment va decidir retirar-se de la competició activa que no hi hauria marxa enrere.

Per a Jedrzejczyk, la declaració sobre haver fet l’esport abans que l’esport es faci amb tu és absolutament precisa. Això va influir almenys en el moment de la seva jubilació, fins i tot si encara és físicament capaç de tornar a competir.

“Sempre em vaig prometre que si deixo aquest esport, el deixaré per sempre”, va dir Jedrzejczyk. “És difícil, però de vegades em desperto i al matí dic:” M’encantaria tornar. Per què faig això?’ Aquesta és la part difícil. De moment, he acabat. Estic molt feliç.

“He de seguir la meva decisió perquè hi ha tantes coses que em fan anar més a aquest esport i fins i tot seguir lluitant, però com he dit, la salut és el més important. No tinc cap problema com si estigués amagant alguna cosa. No tinc cap problema”.

Més enllà de la seva salut a llarg termini, un factor que va citar quan es va retirar, el campió de 115 lliures més llarg de la història de l’UFC també estava preparat per descansar dels rigors que comporta un estil de vida de lluita.

No hi ha millor exemple que Jedrzejczyk que descrigui quant de temps ha passat en un parell de cases que té.

“Els últims sis mesos vaig passar potser 8 o 10 nits a casa meva”, va revelar Jedrzejczyk. “Em vaig mudar a aquesta casa fa dos anys, i aquest any vaig passar 10 nits, així que estic content d’estar aquí. M’adormo i em desperta al meu llit, i estic intentant ser intel·ligent amb els meus diners, invertir els meus diners en béns immobles.

“Però sí, hi ha llocs que no he vist mai. Aquest bonic apartament a la zona del mar Bàltic, només he dormit dues nits. Això és el més boig. Realment vull seure i estar amb mi mateix i apropar-me físicament a com és de gran el meu llegat”.

Com que va tenir tant d’èxit durant la seva carrera a l’UFC, a Jedrzejczyk se li ha concedit la llibertat financera per triar i triar el que vol fer ara que ja no té previst competir. Ja ha començat la seva pròpia línia de suplements; no es tracta d’una empresa amb la cara arrebossada a la part davantera de l’embalatge, sinó de productes que té una mà personal en l’elaboració i creació.

Jedrzejcyzk també ha expressat el seu interès a implicar-se més en la part empresarial de les MMA i té plans per començar a gestionar lluitadors.

“Estic molt agraïda i agraïda per la gent que he conegut a la meva vida personal i lluitant contra la vida i la vida empresarial, vaig prendre tantes lliçons”, va explicar. “Vaig tenir moltes experiències bones i dolentes. Però vull ser un d’aquests directius que s’encarregarà d’un esportista, el lluitador. Perquè han d’estar sempre al davant.

“Els directius haurien de pensar en els lluitadors com a primera prioritat, però moltes vegades és [només] un negoci. Això és el que odio d’això. Així que definitivament intentaré fer altres estudis, alguns seminaris, rebre algunes lliçons, rebre consells i m’encantaria ser gerent en el futur”.

A més de posar en marxa el seu propi equip directiu, Jedrzejczyk també té previst mantenir el seu avantatge competitiu gaudint d’una altra pujada d’adrenalina massiva que no impliqui cops de puny. Entusiasta activa de les curses, ara tindrà més temps per dedicar-se a aquest esport i té previst posar-se al volant molt més sovint.

“De fet, després de tornar de Las Vegas, tinc una reunió amb el meu equip de carreres”, va dir Jedrzejczyk. “Intentaré fer una mica d’entrenament al juliol i potser faré una altra cursa molt aviat, el mes que ve o d’aquí a uns mesos. Realment estic pensant molt seriosament en entrar al motor. Simplement no puc esperar.

“Estic molt content dels meus patrocinadors, no han de deixar-me. Em mantindré al [MMA] per sempre, però els donaré una altra possibilitat d’anar junts en família, de ser gran. Estic molt content d’això i de construir la meva marca i ampliar la meva marca. No puc esperar per conduir aquests cotxes ràpids i tornar-me boig com abans a la gàbia”.

Jedrzejczyk també té previst continuar com a ambaixadora de l’UFC sempre que sigui convidada a un esdeveniment, com l’aparició que va fer a la International Fight Week de Las Vegas. És probable que hi torni de nou en un futur proper, perquè la presidenta de l’UFC, Dana White, ja ha promès que finalment serà incorporada al Saló de la Fama de l’UFC. És un èxit que mai s’ha imaginat quan va signar per primera vegada amb l’UFC fa vuit anys, però acceptarà amb orgull aquesta invitació.

“Ploraré perquè m’adonaré que sóc vell!” va dir en Jedrzejczyk rient. “Recordo quan vaig fer el meu