Lewis Hamilton insinua que allargarà l’estada a la F1 després del millor final de la temporada

Lewis Hamilton insinua que allargarà l’estada a la F1 després del millor final de la temporada
Lewis Hamilton, exaltat, ha indicat que té tota la intenció de continuar a la Fórmula 1 després d’aconseguir el seu millor resultat de la temporada amb el segon lloc al Gran Premi de França.

El set vegades campió va insistir que, tot i que el seu Mercedes estava fora del ritme, estava gaudint de la F1 més que mai, la qual cosa va suggerir que el jugador de 37 anys podria córrer més enllà del final del seu contracte, que conclou al final de la temporada vinent.
La cursa a Paul Ricard va ser la 300a dels 16 anys de carrera de Hamilton a la F1, però després va destacar que estava tan animat com sempre.

“Encara em sento fresc i hi ha molt de combustible al dipòsit”, va dir. “Estic gaudint del procés i arribo cada dia i treballant amb aquest grup de persones i estic gaudint de treballar amb aquest esport. Hi ha gent fantàstica en aquest esport i estic gaudint del meu temps més que mai”.

El director de l’equip Mercedes, Toto Wolff, va fer broma dissabte que Hamilton podria continuar cinc o 10 anys més i arribar a les 400 carreres, però més seriosament va revelar que ell i el seu pilot havien estat discutint el seu futur. L’equip ha lluitat aquest any, però Hamilton es va mantenir motivat i va agrair la discussió sobre l’allargament de la seva carrera.

“Vull tornar a la manera de guanyar i estic segur que ens asseurem junts aviat”, va dir, abans d’agrair a algunes de les persones clau que l’han ajudat a arribar fins aquí. “Aquest és el meu metge de capçalera número 300 i em vaig despertar increïblement agraït per tota la gent que ha estat amb mi. Ron Dennis, Mercedes, Martin Whitmarsh, Toto, Niki Lauda… He estat en un viatge increïble amb ells”.

El seu company d’equip George Russell va ser tercer a França, el primer podi doble de Mercedes de la temporada, i tot i que el guanyador de la carrera Red Bull Max Verstappen encara tenia un avantatge real, Hamilton va pensar que l’equip podria ser optimista de cara a Hongria el cap de setmana vinent.

“Hem de seguir esforçant i espero que ens acostem una mica. Aquest cap de setmana [Max] estava a només 10 segons per la carretera”, va dir. “George i jo no esperàvem ser segon i tercer, aquest és un gran dia per a mi i estic agafant aquesta positivitat a Budapest”.