Naoya Inoue vol lluitar contra Paul Butler per unificar els títols mundials de pes gallo

Naoya Inoue vol lluitar contra Paul Butler per unificar els títols mundials de pes gallo
Naoya Inoue ha dit que està preparat per lluitar contra el boxejador britànic Paul Butler “en qualsevol moment i en qualsevol lloc” en la seva recerca per reclamar un quart títol de pes gallo i convertir-se en el campió del món indiscutible.

Inoue va fer història aquest mes quan va vèncer el filipí Nonito Donaire en un nocaut tècnic de segona ronda i es va convertir en el primer boxejador japonès que ostentava un títol mundial de tres cossos sancionadors diferents en una sola divisió de pes. El lluitador japonès invicte va dir que ara mirava a guanyar el cinturó WBO de Butler, de 33 anys, per completar la col·lecció.
“El meu objectiu aquest any és guanyar el quart cinturó”, va dir Inoue dilluns a Tòquio, tres setmanes després d’aturar a Donaire en un combat desesperadament unilateral per unificar el títol mundial al Saitama Super Arena.

Parlant moments després d’haver agafat el cinturó WBC de Donaire amb una ràfega de cops a mitjan segona ronda, Inoue va dir que mai havia vist lluitar a Butler. Dilluns, però, va dir que des de llavors havia vist un vídeo amb els moments més destacats de la carrera del boxejador britànic.

“El meu gimnàs encara està en negociacions sobre la lluita de Butler i les coses van en la direcció correcta, tot i que no crec que s’hagin resolt els detalls”, va dir Inoue. “No he vist els seus combats en la seva totalitat, però veig que és un boxejador talentós i agressiu”.

Tot i que totes les 23 victòries d’Inoue menys quatre han arribat al Japó, el jove de 29 anys va dir que el lloc de la seva possible reunió amb Butler no tenia importància. “No tinc cap preferència”, va dir. “No m’importa si lluitem al Japó, als Estats Units o al Regne Unit… Només vull lluitar contra ell, sigui on sigui”.

Inoue, sobrenomenat el Monstre, va presentar la temptadora perspectiva d’un debut dramàtic en una divisió de pes superior. “Si puc unificar els quatre títols de pes gallo aquest any, m’agradaria pujar a la divisió de pes súper gallo, però depèn de la meva condició física”, va dir.

Un canvi de divisió podria començar amb un enfrontament amb qui s’imposa en un possible enfrontament entre el lluitador uzbek Murodjon Akhmadaliev -que té dos cinturons a la divisió- i el nord-americà Stephen Fulton, propietari dels altres dos cinturons.

“Ara mateix, mirant el meu estat, crec que el pes súper gallo és la millor divisió per a mi, així que si tinc l’oportunitat, aniré directament a aquesta divisió i lluitaré contra una o l’altra si tenen un combat d’unificació”, va dir Inoue. una conferència de premsa plena, que una cadena de televisió va emetre en directe.

Dies després d’acabar amb el regnat de Donaire al CMB, la revista The Ring va confirmar el que molts experts i fans ja creien: que Inoue és actualment el millor boxejador lliure per lliura del món.

“Sabia que aconseguir el reconeixement lliura per lliura dependria de la manera de la meva victòria sobre Donaire, així que en aquest sentit va ser el millor resultat possible i estic molt satisfet”, va dir Inoue, el primer japonès que va mantenir el mític. classificació. “Ara que estic al primer lloc, crec que hauria d’aconseguir les baralles que em mereixo, i això vol dir unificar els quatre títols i després pujar al pes súper gallo”.

Inoue ha guanyat els seus 23 combats des que es va convertir en professional fa una dècada, 20 d’ells per nocaut, i té previst aterroritzar els oponents durant uns quants anys més.

“Estic buscant continuar lluitant fins als 35 anys”, va dir. “També pretenc acabar la meva carrera invicte. Però sé que la boxa és un esport difícil, sobretot quan puges una divisió”.

Inoue ha despertat l’interès públic per la boxa al Japó, on l’esport competeix per cridar l’atenció amb les MMA. Quan se li va demanar que definís el seu atractiu, va dir que simplement tenia com a objectiu donar als fans una relació qualitat-preu.
“Encara no estic del tot segur de què té la meva boxa que atrau els aficionats”, va dir. “El meu únic objectiu és entretenir gent que ha pagat molts diners per veure les meves baralles. No només vull guanyar tots els combats, vull mostrar les meves habilitats com a boxejador d’elit i fer el millor espectacle possible.

“Només cal que mireu el meu registre per veure que intento eliminar el meu oponent cada cop, i crec que el món de la boxa ho agraeix”.