Jessica Korda s’encarrega de l’equipatge perdut amb un bon començament a l’Open Femení

Jessica Korda s’encarrega de l’equipatge perdut amb un bon començament a l’Open Femení
És prou difícil negociar els capricis de Muirfield sense la molèstia associada de fer-ho amb vestits prestats. L’obertura 66 de Jessica Korda a l’Open Femení va merèixer un crèdit addicional donat que el seu equipatge roman atrapat a l’aeroport de Zuric.

Aleshores, què li falta precisament a Korda? “A part de la meva roba? Barrets de patrocinador”, va explicar. “Ara mateix porto un barret de Muirfield. Tinc uns grans socis i és difícil perquè jugues bé i, òbviament, estàs a la caça, però no pots portar la seva marca. A més de moltes de les meves coses càlides; els meus escalfadors de mans. Les meves mans es posen molt fredes, així que porto guants tot el temps. Tinc molts pegats de calor per a la part baixa de l’esquena i les meves vitamines, això tampoc.
“Dilluns vaig portar els pantalons de Megan Khang. Dimarts, vaig portar els pantalons de la meva germana [Nelly Korda] i dimecres vaig portar els pantalons de l’Alison Lee. Avui porto pantalons FootJoy.

“Dimecres hi vaig renunciar. Si arriba aquí, genial, però si no, és el que és. En aquest moment estic jugant un torneig de golf. FootJoy em va enviar un munt de roba i només vam intentar esbrinar-ho a partir d’aquí.

El més destacat de la ronda de Korda va ser un putt d’àguila convertit de 20 peus al 17è. Li encanta la batalla associada al golf d’enllaços. “És molt divertit però molt estressant”, va afegir el jove de 29 anys. “Definitivament m’agradaria no haver de fer una puntuació, però és divertit poder colpejar diferents tirs. Estic apuntant tan a l’esquerra o tan a la dreta com la meva línia d’arribada real, que no és una cosa que òbviament faig setmanalment. Així que hi ha molta confiança en el meu joc de golf”.
La japonesa Hinako Shibuno, que va guanyar aquest esdeveniment el 2019, va pujar al cim de la classificació gràcies a un 65 de sis per sota del parell. A només dos a la deriva es troba l’escòcia Louise Duncan, que només juga en el seu segon esdeveniment professional. Fa un any, Duncan va empatar 10è a l’Open femení com a amateur. La setmana passada, la jove de 22 anys es va perdre el tall en el seu debut professional a l’Open d’Escòcia.

“Només volia sortir i gaudir-ne”, va dir Duncan. “No t’ho prenguis massa seriosament. La setmana passada em vaig quedar una mica deprimit. Era evident. El meu cap estava abaixat. Simplement no estava de bon humor”.