Andy Murray s’enfronta a una dura prova de l’Open dels Estats Units a la primera ronda enmig de lluites amb rampes

Andy Murray s’enfronta a una dura prova de l’Open dels Estats Units a la primera ronda enmig de lluites amb rampes
Juntament amb l’elevada tasca de lluitar contra un dels millors jugadors de tennis del món, Andy Murray també s’haurà de centrar en la tasca mundana de carregar-se de líquids i mantenir-se hidratat mentre intenta sortir d’un desafiant swing de pista dura. durant el qual va lluitar molt amb els rampes.

Murray es va sotmetre a anàlisis de suor i sang durant la setmana passada, que van tornar clares, indicant un problema amb la seva hidratació, estat o entorn.

“Probablement intentaré controlar-ho més de prop quan estigui jugant el partit i ser una mica més precís amb aquestes coses”, va dir Murray. “En general, estic força bé amb això, però és un bon equilibri per assegurar-vos que rebeu els fluids i les coses adequats quan esteu a la pista”.
Murray començarà dilluns la seva campanya de l’Open dels Estats Units 2022 contra l’argentí Francisco Cerundolo, el cap de sèrie número 24. Deu anys després del seu primer triomf de grand slam a Flushing Meadows el 2012, Murray va considerar l’avenç com un “moment enorme” de la seva carrera. Havia arribat a la final contra Novak Djokovic després d’haver perdut les quatre finals de Grand Slam anteriors, amb els dubtes al cap.

“En aquell moment, va ser un gran moment per a mi”, va dir. “M’havien posat molta pressió per intentar aconseguir-ho.

“Gran part del que havia aconseguit a la meva carrera fins aquell moment em va semblar, de totes maneres, una mica irrellevant a causa de les preguntes que em continuaven fent sobre guanyar slams. Sóc prou bo? Estic prou en forma? I sóc prou fort mentalment?”

Després de la seva victòria i les seves rondes mediàtiques, Murray va tornar al tribunal silenciós i buit mentre processava el seu èxit. “Estava molt orgullós de mi mateix, em vaig sentir molt relaxat en aquell moment. No tenia ganes de tornar-me salvatge i de celebrar-ho i aquestes coses. Després de Wimbledon el 2013, em vaig sentir una mica esgotat i pla. Realment no em sentia així, de memòria, després del partit”.

A finals de 2012, Murray era l’únic jugador masculí britànic entre els 230 primers. La complexió del tennis masculí britànic d’avui no podria ser més diferent, amb cinc homes directament inscrits al quadre principal: el cap de sèrie número 7 Cameron Norrie, el cap de sèrie número 7. 20 caps de sèrie Dan Evans, Murray, Jack Draper i Kyle Edmund, que es troba al quadre principal amb una classificació protegida.
Norrie només ha continuat prosperant des de la fita principal d’arribar a les semifinals de Wimbledon al juliol. Des de llavors ha arribat a la final a Los Cabos i a una semifinal de Masters 1000 a Cincinnati. Tot i que ha canviat molt en la seva classificació i actuacions, Norrie continua compromès a assegurar-se que es comporta exactament igual que quan va començar el seu ascens.

“Realment res canvia massa”, va dir Norrie, que s’enfrontarà a Benoît Paire a la primera ronda i té una bona oportunitat d’una altra carrera profunda.

“El mateix objectiu, intentar tornar a fer la segona setmana i després anar a partir d’aquí, però és una mena de veure el sorteig i veure els altres nois que hi ha, està absolutament ple, és molt fort, així que hauré de seguir progressant. i seguir jugant a un nivell encara més alt per passar l’estona amb aquests nois”.

Draper també continua el seu ascens constant a la classificació després d’arribar al seu primer quart de final del Masters 1000 a Mont-real, que va seguir amb un altre quart de final a Winston-Salem, derrotant Stefanos Tsitsipas i Dominic Thiem, un dels seus models a seguir. Tindrà una dura entrada contra Emil Ruusuvuori, que va jugar un partit brillant per derrotar-lo al Queen’s Club, en el seu debut a l’Open dels Estats Units.

“Crec que el més emocionant amb mi és que hi ha molt desenvolupament per venir: físicament, mentalment, com més jugo a aquest nivell, més m’hi acostumo”, va dir Draper. “La confiança que tinc guanyant, amb sort, els millors jugadors i coses com aquestes. Així que estic content amb el meu progrés”.