Rory McIlroy supera el dèficit de sis tirs per guanyar un campionat del Tour notable

Rory McIlroy supera el dèficit de sis tirs per guanyar un notable campionat del Tour
Rory McIlroy va revertir notablement un dèficit de sis tirs a la ronda final del Tour Championship per convertir-se en el primer jugador a guanyar la Copa FedEx tres vegades.

McIlroy va anotar un final de 66 a East Lake per acabar 21 per sota de la paritat, un xut per davant d’Im Sung-jae i Scottie Scheffler, que havia estat un dels favorits per aconseguir la seva cinquena victòria de la temporada i els 18 milions de dòlars (15,3 milions de lliures esterlines). ) primer premi.
No obstant això, Scheffler va lluitar fins a un 73 i McIlroy va aprofitar al màxim per aconseguir una victòria extraordinària, després d’haver començat la setmana a sis tirs darrere del número 1 del món amb el sistema de puntuació de handicap i fent un triple bogey al seu primer forat.

McIlroy ha guanyat ara 43 milions de dòlars per les seves tres victòries de la Copa FedEx. Tiger Woods és l’únic altre jugador que l’ha guanyat més d’una vegada després dels seus triomfs el 2007 i el 2009.

Jugant junts al grup final, McIlroy i Scheffler van disparar el primer i, mentre que Scheffler també va deixar caure tirs al quart i sisè, McIlroy va fer ocells al tercer i va fer tres més seguits des del cinquè per una part del lideratge.

Scheffler va respondre immediatament amb un birdie al vuitè i tot i que McIlroy va tornar a empatar al 12è, va fer un bogey al 14è després de perdre el green amb la seva aproximació.

McIlroy no estava a punt de llençar la tovallola i va fer un forat des de 30 peus per a l’ocell el dia 15. A continuació, va salvar el par en el següent després de fer el seu segon tir sobre el green des d’un búnquer de carrer.

El xip de l’antic número 1 del món viatjava a gran velocitat quan va caure a l’agulla i, després que Scheffler fes un bogey des d’un búnquer del costat verd, McIlroy va fer un forat des de set peus per prendre el lideratge per primera vegada.
Un mal tir de búnquer al par-cinc 18 va costar a Scheffler l’oportunitat de forçar un playoff i el campió del Masters va haver de lluitar per la par per compartir el segon lloc amb Im, que va igualar el 66 final de McIlroy.

“Quina setmana, quin dia”, va dir McIlroy a la presentació del premi. “En primer lloc, vull dir que sento que Scottie es mereix almenys la meitat d’aquest [trofeu]. Ha fet una temporada increïble. Em sento una mica malament d’haver-lo llançat al càrrec.

“És un gran competidor, és un noi encara millor, ha estat un honor i un privilegi lluitar amb ell avui i estic segur que en tindrem molts més. Li vaig dir que aquest any som tots a Geòrgia; ell va aconseguir el màster, jo això.

“Realment no em vaig donar gaire oportunitat de jugar avui, vaig pensar que sis per darrere seria molt difícil de recuperar, però el meu bon joc i el joc no tan fantàstic de Scottie van significar que era un joc de pilota per a la enrere les nou”.

En preguntar-li què significava guanyar en una temporada en què s’ha convertit en un dels majors defensors del PGA Tour en la seva batalla amb LIV Golf, McIlroy va dir: “Significa moltíssim.

“Crec en el joc del golf, crec en aquest Tour en particular, crec en els jugadors d’aquest Tour. És el lloc més fantàstic del món per jugar a golf, sense cap mena, i he jugat a tot el món.

“Aquest és un moment increïblement orgullós per a mi, però també hauria de ser un moment increïblement orgullós per al PGA Tour. Aquest any han passat moments difícils, però ho estem superant i avui ha estat un espectacle.

“Dos dels millors jugadors del món s’enfronten al premi més gran del PGA Tour i espero que tots a casa ho hagin gaudit”.