Schauffele retalla l’avantatge de Scheffler a dos tirs al Tour Championship amb 63

Schauffele retalla l’avantatge de Scheffler a dos tirs al Tour Championship amb 63
Xander Schauffele va produir un final de tribuna per donar una vida tan necessària al Tour Championship d’Atlanta. Scottie Scheffler, que va començar la setmana amb 10 punts per sota de la paritat com el jugador amb més punts de la FedEx Cup abans del final de la temporada, tenia cinc cops d’avantatge després de la ronda inicial a East Lake. Tot i que el campió del Màster i número 1 del món es va quedar al davant amb un 66 sense bogey divendres, va veure com el seu avantatge es reduïa a dos trets mentre el seu company de joc Schauffele va acabar amb birdie, birdie, eagle en el seu 63.
“És només la segona ronda del torneig, així que només estava intentant sortir allà i jugar a golf sòlid”, va dir Scheffler a Sky Sports. “En qualsevol cas, m’hauria agradat veure uns quants putts més, però al final del dia no hi ha bogeys i mantenir una targeta neta és força agradable”.

Amb Scheffler cobrint els tres primers forats en dos per sota del par i Schauffele, el campió olímpic, jugant-los en un sobre, la distància entre els companys de la Ryder Cup va ser de vuit tirs. No obstant això, Schauffele va seguir el seu bogey al tercer amb birdies al quart i sisè i va cobrir els nou darrere en només 29 tirs per mantenir la pressió.

“Vaig veure que anava molt lluny, però vaig mirar el tauler i vaig veure que un munt de nois van fer bons resultats”, va dir Schauffele. “Així que només sabia que si podia mantenir-me bé, controlar una mica millor la meva pilota de golf, tindrem moltes mirades”.
L’antic campió de l’Open dels Estats Units Jon Rahm també va disparar un 63 per darrere de Scheffler per sis cops, amb Patrick Cantlay, el defensor defensor de la Copa FedEx, i Sungjae Im un cop més enrere.

“Va a prendre un cap de setmana molt fort per part meva i espero que no sigui fort per part de Scottie. Això és el que estem buscant”, va dir Rahm. “Crec que demà podria ser un bon dia. Si puc tornar a publicar una altra bona ronda demà i ell no dispara una baixa, estarem en posició”.

Rory McIlroy es troba a nou tirs del lideratge després d’un segon 67 consecutiu.